1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Ziezo, hier is ons nieuw boek: 'de alchemie van de liefde'

Topic in 'Nieuws België' gestart door ChaMooo: 19 november 2015.

 1. ChaMooo

  ChaMooo Nieuwe bladnetter

  Lid sinds:
  19 januari 2014
  Berichten:
  1
  Likes:
  4
  Hallo, wij zouden je graag het waar gebeurd verhaal:’De Alchemie van de Liefde’ voorstellen!

  Het was een karmische afspraak: een Belgische ingenieur en een Marokkaanse informaticus, Chantal en Mohammed. Zij hadden een specifieke taak te volbrengen. Niets deed vermoeden dat hun levens in een stroomversnelling gingen belanden maar vóór hun ontmoeting zouden ze nog goed door elkaar geschud worden!

  Chantal kreeg faillissementen van haar bouw- en vastgoedbedrijven, zware processen met de bankensector en een scheiding te verwerken. En alsof dit niet voldoende was werd haar het hoederecht ontnomen over haar drie kinderen. Mohammed had ook zijn portie: illegaliteit, onrecht, racisme en zelfs levensbedreiging!

  Maar we zijn niet wat we denken te zijn, weten ze en drama's kunnen helpen om ons te laten groeien. Verschillende inwijdingen vergrootten hun perceptie van de wereld. Het Soefisme, het Sjamanisme, de Daime en de La Ho Hi kwamen op hun pad en dan kregen ze lessen van de Hogere Dimensies. Het leek soms puur sciencefiction.

  Chantal en Mohammed kregen de sleutel opdat de mensheid uit zijn cocon kan komen en de vlinder worden die hij is! Universele thema’s zoals het leven en de dood, toeval of het lot, onze seksuele kracht en nog veel meer worden onder de loep genomen. Het boek toont dat Liefde onze Gemeenschappelijke Bron is van waaruit we allen naar believen kunnen putten… tot in der Eeuwigheid!


  Nu ook vertaald naar het Frans: 'L'Alchimie de l'Amour'.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 november 2015
  Harmanus vindt dit leuk
 2. Harmanus

  Harmanus Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  8 juli 2014
  Berichten:
  683
  Likes:
  301
  Inderdaad,liefde maakt blind en verbind,en doet het geloof in de ander zo groot,dat het alles overstijgt.
   

Deel deze pagina