1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Vrouwen zien seks als verplichting

Topic in 'Marokkaanse vrouw' gestart door Zinaa: 10 november 2011.

 1. Zinaa

  Zinaa Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  23 september 2011
  Berichten:
  243
  Likes:
  44
  [​IMG]

  Vrouwen maken weinig tijd voor seks en beleven er ook niet zoveel plezier aan, zo blijkt uit een Brits onderzoek.

  Hoewel vrouwen beseffen dat seks gezond is, maken ze er in hun dagelijks leven geen prioriteit van. Dat blijkt uit de jaarlijkste Women Talk Studie door gezondheidsorganisatie Healthy Women, waarvoor 1.031 vrouwen boven de achttien jaar ondervraagd werden.

  Hoewel 51 procent van de vrouwen geloofde dat het gezond was enkele keren per week te vrijen, bleek maar dertig procent dit ook daardwerkelijk te doen. 66 procent van de vrouwen zei één keer per week of minder seks te hebben. Een meerderheid van de vrouwen, 63 procent, vindt het belangrijk dat seks de band met haar partner sterker maakt, maar slechts 42 procent is tevreden over dat aspect van haar seksleven.

  Maar 24 uren in een dag

  Volgens sexuologe Naomi Greenblatt lijkt het erop dat vrouwen niet genoeg genieten van seks: 'ze zien seks als een verplichting, niet als iets leuks', aldus Greenblatt. 'Vrouwen zeggen dat er maar 24 uren in een dag zijn en seks is voor hen geen prioriteit'.

  Nochthans is seks goed voor de gezondheid, zo beweert Greenblatt. 'Vrouwen die minstens vier keer per week seks hebben, zien er tot tien jaar jonger uit dan hun werkelijke leeftijd'. Bovendien krijg je door een actief seksleven minder stress en sterkere bekkenbodemspieren.

  Nieuwsblad
   
 2. atbeer

  atbeer Guest

  Salem,

  Je kan beter een meisje trouwen van de straat, dan een schijnheilig van thuis. Eerst praten ze dat ze alles doen na dat je getrouwd bent. Eenmaal getrouwd dan wordt respect en sex een ziekte.

  Bahh bahh
   
 3. Jeblia

  Jeblia Guest

  Moet je wat meer je best doen! (Lees: aandacht, romantisch, etc zoals de profeet vzmh dat deed)
  Zoals je zegt Het is geen meisje van de straat, die nemen genoeg met minder. (Triest)
   
Laden...

Deel deze pagina