1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Nederlandse prinses breekt been tijdens skivakantie

Topic in 'Nieuws Nederland' gestart door madalena: 28 februari 2016.

 1. madalena

  madalena Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  14 april 2013
  Berichten:
  2.326
  Likes:
  1.184
  salam

  De operatie van prinses Alexia (10), de dochter van het Nederlandse vorstenpaar Willem-Alexander en Máxima, is goed verlopen. Het meisje brak zaterdag haar been tijdens een wintersportvakantie in het Oostenrijkse Lech. De prinses zal vermoedelijk nog enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven.

  Het ongeval gebeurde tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van het vorstenpaar en hun kinderen. Ook prinses Beatrix en prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen waren van de partij. Prinses Alexia brak op de skipiste haar rechterbovenbeen en werd meteen met een helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 18.00 uur zaterdagavond werd het meisje geopereerd. De politie van de deelstaat Vorarlberg, waar Lech deel van uitmaakt, maakte op haar website bekend dat er geen derden betrokken waren bij het ski-ongeval.
  Eerder deze week lag het Nederlandse vorstenpaar onder vuur omdat ze tijdens het skiën voor de pers geen helm droegen, wat de Nederlandse Ski Vereniging vanwege hun voorbeeldfunctie ten zeerste betreurt.

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160228_02153684
   
  Harmanus vindt dit leuk
Laden...

Deel deze pagina