1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Deze nederlandse werd op een erg ongelegen moment betrapt door google

Topic in 'Nieuws Nederland' gestart door madalena: 3 november 2015.

 1. madalena

  madalena Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  14 april 2013
  Berichten:
  2.326
  Likes:
  1.184
  salam

  Een gênant momentje van een Nederlandse vrouw is door Google Street View vereeuwigd. De vrouw werd gefotografeerd terwijl ze op straat tegen een muur aan het plassen was met een sigaret in de hand.


  Alerte internetgebruikers merkten de vrouw op in het beeld. Al snel werd de foto, waarop de vrouw onherkenbaar gemaakt is, verspreid op verschillende sociale media. “Dat noem ik pas multitasken”, spotten sommigen op internet.

  Wie de vrouw is, is niet duidelijk. Maar vermoed wordt dat het om een Nederlandse gaat. Ze werd namelijk al plassend betrapt door de Google Street View camera’s in het Chirurgijnhof in de Nederlandse gemeente Almere.

  Het is niet de eerste keer dat er gênante beelden opduiken op Google Street View. Van een man die in zijn neus peutert tot een vrijend koppel op een openbare plaats. Een paar mensen hebben toch al een ‘mooi’ aandenken gekregen van Google.

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf201...blad&utm_content=article&utm_campaign=seeding
   
  Harmanus vindt dit leuk
Laden...

Deel deze pagina