1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Koning filip distantieert zich van broer laurent

Topic in 'Nieuws België' gestart door madalena: 2 november 2015.

 1. madalena

  madalena Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  14 april 2013
  Berichten:
  2.326
  Likes:
  1.184
  salam

  De Belgische koning Filip distantieert zich van zijn broer prins Laurent. Dat schrijven zowel Het Nieuwsblad als de Gazet van Antwerpen. De kranten baseren zich op bronnen rond de koning. Die zeggen dat hij de declaratie-rel waarin Laurent verzeild is geraakt als de "persoonlijke verantwoordelijkheid" van Laurent beschouwt.

  Het afgelopen weekend werd bekend dat Laurent in de verantwoording van zijn uitgaven privé-uitgaven als 'beroepskosten' heeft opgevoerd, zoals de schoolkosten voor zijn kinderen, de aanschaf van levensmiddelen en een skivakantie. In totaal zou het om een bedrag van duizenden euro's gaan.

  Vrije tijd
  In de Gazet van Antwerpen zegt een adviseur dat Laurent vindt dat hij ook in zijn vrije tijd prins is. Daarom vallen de aanschaf van levensmiddelen en zijn skivakantie onder beroepskosten. “Want Laurent blijft toch ook op de piste een prins”, zegt de adviseur.

  De grootste partij in het Belgische parlement, de N-VA, wil de toelages van Laurent en de rest van de koninklijke familie binnen vijf jaar afbouwen. Zo kan de misstap van Laurent ook de koning in problemen brengen.

  Laurent heeft de afgelopen week drie openbare optredens afgezegd, officieel vanwege een aanhoudende verkoudheid. Volgens Het Nieuwsblad voelt hij zich onvoldoende gesteund door koning Filip en het hof.

  http://nos.nl/artikel/2066636-koning-filip-distantieert-zich-van-broer-laurent.html
   
Laden...
Focus Forum Datum
Koning mohammed vi in soek fez (video) Nieuws Marokko Gisteren om 14:04
Abdelaziz stati werkt aan geschenk voor koning mohammed vi (video) Cultuur Gisteren om 12:42
Koning mohammed vi veroordeelt aanslag manchester Nieuws Marokko woensdag om 14:13
Koning mohamed vi binnenkort in al hoceima? Nieuws Marokko maandag om 17:53
Koning mohammed vi binnenkort in soedan? Nieuws Marokko 20 mei 2017

Deel deze pagina