1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Homoseksualiteit en moslim

Topic in 'Islam & Koran' gestart door 7899: 25 september 2014.

 1. Schrijven?

  Schrijven? Guest

  ook de profeet kon niet schrijven ....
   
  Harmanus vindt dit leuk
 2. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Jij bent rijp voor de psychiatrische instelling dat is wel duidelijk.

  Ja natuurlijk......Almachtige Allah s.w.t veracht en hekelt homo's en Zijn Boodschapper s.a.w.s die vond het niet erg en moest het wel kunnen. Jij spoort echt niet. Ben jij wel Moslim of doe je alsof? Welke capriolen een ongelovige schizofreen wel niet uithaalt om homofilie te promoten. Ziek.

  Kuisheid van de anus is veel heiliger als de kuisheid van een vagina.  Koranverzen en verscheidene Ahadeeth verachten en hekelen homosexualiteit.

  Kijk wat Almachtige Allah s.w.t zegt;

  “Toen Ons Gebod kwam, keerden Wij het (hun stad) ondersteboven en Wij deden er brokken klei laag bovenop regenen, gemerkt door jouw Rabb. En zo’n straf is niet ver verwijderd van de onrechtvaardigen.” [Soerat Hud vers 82-83]

  “En aan Loet gaven Wij wijsheid en kennis, en Wij bevrijdden hem uit de stad, die zo vele misdaden bedreef; want daar was een zondig en boos volk.” [Soerat Al-Anbiyyah: 74]

  “En Wij bevrijdden hem uit de stad de gruwelijk handelden. Wij bevrijdden hem uit de stad, die zo vele misdaden bedreef; want daar was een zondig en boos volk.” [Soerat Hud: 74]  Kijk wat de Profeet s.a.w.s zei;

  De profeet صلى الله عليه وسلم vervloekte homoseksuelen door drie keer te herhalen:

  قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: “لَعَنَ اللهُ مَنْ عَمِلَ عَمَلَ قَوْمِ لُوطٍ، لَعَنَ اللهُ مَنْ عَمِلَ عَمَلَ قَوْمِ لُوطٍ، لَعَنَ اللهُ مَنْ عَمِلَ عَمَلَ قَوْمِ لُوطٍ..” رواه البخري

  “Allah vervloekt een ieder die doet wat de mensen van Loet deden.” [Al-Boekhari]


  En hij صلى الله عليه وسلم zei ook:

  قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: “مَنْ وَجَدْتُمُوهُ يَعْمَلُ عَمَلَ قَوْمِ لُوطٍ فَاقْتُلُوا الْفَاعِلَ وَالْمَفْعُولَ بِهِ..” رواه ابوداود، الترمذي، بن ماجة

  “Als je enig persoon ziet die zich begeeft in homoseksualiteit, doodt beiden [geen oproep tot geweld dit wordt alleen uitgevoerd door een Amir; Islamitische leider incl shari’ah-rechtbank]; de actieve en de passieve partner.” [Sunan Aboe Dawud, At-Tirmithi, ibn Maadjah]


  Khalid ibn al Waleed r.a schreef [eens] aan Aboe Bakr as Siddiq r.a dat er op een zeker plaats een man was die andere mannen uitnodigde voor anale gemeenschap met hem. Aboe Bakr beraadslaagde hierover de andere sahaba رضي الله عنهم. Ali ibn Abi Talib r.a zei: “Dit is de zonde die niemand behalve de mensen van Loet deden. Mijn mening is dat hij gedood moet worden. Dus schreef Aboe Bakr, Khalid ibn Al-Walid, en die doodde hem.” [Ibn Abi-Doenja]


  Aboe Hoerayra r.a vertelde dat de profeet s.a.w.s zei:

  عن أبي هريرة رضي الله عنه قال: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: ” أَرْبَعَةٌ يُصْبِحُونَ فِي غَضَبِ اللهِ تَعَالَى وَيُمْسُونَ فِي سَخَطِ اللهِ قُلْت: مَنْ هُمْ يَا رَسُولَ اللهِ؟ قَالَ: الْمُتَشَبِّهُونَ مِنْ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ، وَالْمُتَشَبِّهَاتِ مِنْ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ، وَاَلَّذِي يَأْتِي الْبَهِيمَةَ، وَاَلَّذِي يَأْتِي الرِّجَالَ…‪”‬ رواه الطَّبَرَانِيُّ وَالْبَيْهَقِيُّ‬

  “Vier soorten mensen worden wakker onder Allah’s Toorn en gaan naar bed onder Zijn misgenoegen. Zij die luisterden vroegen: Wie zijn zij, oh boodschapper van Allah? De profeet antwoordde: Mannen die vrouwen imiteren, vrouwen die mannen imiteren, degene die gemeenschap hebben met dieren en mannen die gemeenschap hebben met mannen.” [At-Tabarani en Al-Baihaqi]  Ibn ‘Abbas رضي الله عنه zei: “Zoek het hoogste gebouw in de stad en gooi de homoseksueel van het dak naar beneden en stenig hem dan ter dood.” [Al-Baihaqi]

  Dit gebeurt nu in het Islamitische Staat

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Homo overleefde de val, daarna werd ie door de menigte bestenigd.


  P.S Dit is trouwens de shari3a van profeet Musa (Moses) 'alayhi salaam (vrede zij met hem)

  Dus het plaatje van de Jodendom of Cristendom betreft het straffen van homo's maakt het niet smakelijker. Ze zijn even erg of zelfs nog erger. Zoek het maar op.
   
 3. Harmanus

  Harmanus Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  8 juli 2014
  Berichten:
  683
  Likes:
  301
  Wat er staat geschreven,is door mensen geschreven.
  Ik kan mij in zulke slechte daden,niet laten leiden door wat er door mensen geschreven staat.
  Er komen al meer vraagtekens,als ik deze teksten lees,en kan mij er in het geheel niet in vinden.
   
 4. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Het verhaal van de profeet Loeth (Lut) alayhi salaam (vrede zij met hem)


  Zijn uitnodiging

  Zijn naam is Loeth, zoon van Haran, zoon van Tarih. Loeth was de neef van de profeet Ibrahim. (Zoals reeds vermeld werd door Ibn Kathir). Hij verliet Ibrahim en ging naar Sodom. De mensen daar waren slechte atheïsten en struikrovers. Zij waren de eerste gemeenschap die sodomie pleegde; de meest verwerpelijke misdaad. Zij pleegden dergelijke slechte daden in het openbaar. Sinds de profeet Adam had nooit iemand dergelijke zonden begaan. De profeet Loeth nodigde hen uit de eenheid te aanvaarden, alleen Allah te aanbidden en te stoppen met de slechte daden die ze pleegden. Desalniettemin gingen ze door met hun afschuwelijke zonden en dwaalden af zonder hun profeet te gehoorzamen. Allah overstelpte hen met een onverwachte straf zodat zij een voorbeeld zouden zijn van de straf die ongelovigen te wachten stond.

  De verloochening door zijn volk en hun volharding in ongeloof

  Allah zei: "Wij zonden ook Loeth, hij zei tegen zijn volk: 'Plegen jullie de ergste zonden zoals voor jullie geen van de wereldbewoners gepleegd heeft?' Waarlijk, jullie oefenen jullie lusten op mannen uit in plaats van op vrouwen. Nee, jullie zijn het volk, dat de grenzen overschrijdt." (Qs Al Ar'af 7:80-81)

  Ibn Kathir zei, dat, toen Loeth hen uitnodigde om de islam aan te nemen, Allah te aanbidden en hun slechte daden op te geven, er geen enkele man was die in hem geloofde.

  Zij gaven hun misdaden niet op en waren zelfs van plan Loeth de stad uit te jagen, zoals Allah zei: "En het antwoord van zijn volk was slechts dat zij zeiden: 'Verjaag hen uit jullie stad, dit zijn zeker mannen die rein willen zijn!'" (Qs Al Ar'af 7:82)

  Behalve dat ze de afschuwelijke misdaad van sodomie bedreven, waren de mensen van het volk van Loeth ook nog struikrovers, ze verbraken eden en als ze zich verzamelden, waren ze obsceen in woord en daad. Zij schaamden zich nooit, dat ze homoseksuele daden in het openbaar bedreven, zij leken op beesten zonder verstand, of zelfs nog erger.

  Engelen-worden naar hen toegezonden

  Allah zei: "En (gedenk) Loeth, toen hij tegen zijn volk zei: 'Pleeg geen gruweldaden, want niemand van de wereldbewoners is jullie daarin voorafgegaan. Waarlijk jullie benaderen de mannen en beroven de reiziger! En jullie plegen het verwerpelijke in jullie samenkomsten. ' Maar zijn volk gaf hem geen ander antwoord dan: 'Breng Allahs bestraffing over ons, als je tot de waarachtigen behoort.' Hij zei: 'Mijn Heer! Geef mij de overwinning over het volk dat uit verderfzaaiers bestaat. (Qs Al Ankaboet 29:28-30)

  Toen het volk van Loeth door hun koppigheid hem vroeg de bestraffing te laten doen gelden waarvoor hij hen gewaarschuwd had, deed hij een beroep op Allah en vroeg Hem dat hij verheven mocht zijn over dit boosaardige volk. Allah verhoorde zijn gebed en zond Zijn geëerde engelen die aan Ibrahim voorbijkwamen en hem de informatie gaven, dat hij de vader van een kundige zoon zou worden. Zij vertelden hem ook over de missie die zij in Sodom uit te voeren hadden.

  Allah zei: "(Ibrahim zei): 'Met welk doel zijn jullie gekomen, o boodschappers?' Zij zeiden: 'Wij zijn tot een volk gestuurd dat misdadig is; om stenen van gebakken klei naar hen te sturen.' Getekend door jullie Heer voor de overtreders." (Qs Ad-Dzariyat 51:31-34)

  Allah zei: "En toen Onze boodschappers met goed nieuws tot Ibrahim kwamen, zeiden zij: 'Waarlijk, wij gaan het volk van deze stad vernietigen, waarlijk haar inwoners zijn onrechtvaardig.' Hij zei: 'Maar daar is Loeth.' Zij zeiden: 'Wij weten beter wie daar is, en waarlijk wij zullen hem en zijn familie redden - behalve zijn vrouw, zij zal tot degenen behoren die achterblijven.'" (Qs Al Ankaboet 29:31-32)

  Allah zei ook: "Toen Ibrahim geen angst meer had en het goede nieuws hem bereikte, begon hij bij Ons te pleiten voor het volk van Loeth." (Qs Hoed 11:74)

  Ibrahim wenste, dat het volk van Loeth berouw zou tonen, het juiste geloof zou aanvaarden en de zonden opgeven die zij begingen. Daarom zei Allah:

  "Waarlijk, Ibrahim was, zonder twijfel, standvastig en riep Allah in nederigheid aan en was vol berouw. O Ibrahim, Laat dit. Voorwaar, het bevel van jouw Heer is uitgesproken. Waarlijk, er zal een bestraffing komen die niet meer teruggedraaid kan worden." (Qs Hoed 11:75-76)

  De teerling is geworpen. O Ibrahim, je moet niet op deze manier spreken. De zaak werd door Allah beslist. Deze zondaars zullen Zijn harde straf ondergaan.

  Allah zei: "En toen Onze boodschappers bij Loeth kwamen, was hij bedroefd voor hen en voelde zichzelf door hen in het nauw gedreven. Hij zei: "Het is een verschrikkelijke dag." (Qs Hoed 11:77)

  De geleerden zeiden: "Toen de engelen, Jibriel, Mika'il en Israfil de profeet Ibrahim verlieten, gingen ze als knappe jongelingen naar Sodom bij wijze van test van Allah. Zij vroegen aan Loeth hen als gasten te aanvaarden. Hij vreesde, dat, als hij weigerde iemand anders van het volk van Sodom hen als gasten zou nemen, daar hij dacht dat ze menselijke wezens waren."

  Al-Soeddi zei, dat, toen de engelen de rivier van Sodom bereikten, zij daar de dochter van Loeth ontmoetten. Zij was water aan het halen voor de familie. De engelen die in de vorm van mannen verschenen, vroegen aan haar of er iemand was die hun als gast zou willen nemen. Omdat ze bang was, dat de mensen uit haar stad hen zouden verleiden, vroeg ze hen te wachten en dat deden ze. Ze keerde naar huis terug en vertelde haar vader over de gasten. Ondanks het feit dat het volk van Loeth hem had verboden gasten te ontvangen, ging Loeth naar buiten en kwam met de engelen terug. Niemand wist iets van de gasten, alleen de familie van Loeth. Zijn vrouw ging echter naar buiten en vertelde aan de mensen in de stad, dat Loeth enkele zeer knappe mannen, zoals nooit tevoren gezien waren, als gast ontvangen had.

  Ibn Kathir zei: "Het volk van Loeth kwam al gauw naar hem toe, zoals Allah zegt:

  "En de inwoners van de stad kwamen zich verheugen. (Loeth) zei: 'Waarlijk! Dit zijn mijn gasten, beschaam mij dus niet.' En vrees Allah en breng geen schande over mij.' Zij zeiden: 'Hebben wij jou niet verboden iemand (te onderhouden, te beschermen)?' (Loeth) zei: 'Dit zijn mijn dochters, als jullie zo moeten handelen." (Qs Al Hidjr 15:67-71)

  Allah zei ook: "En de mensen haasten zich tot hem, en sinds lange tijd plachten zij misdaden te bedrijven." (Qs Hoed 11:78) die nog bij hun vorige grote zonden kwamen.

  Loeth sprak hen toe en zei: "O mijn mensen! Hier zijn mijn dochters, zij zijn zuiverder voor jullie." (Qs Hoed 11:78). Hier onderwijst hij hen om op wettige manier hun behoeftes te bevredigen door samen met hun vrouwen te zijn, die beschouwd worden als de dochters van Loeth, daar een profeet van een volk beschouwd wordt als de vader van een volk. Allah zei: "De Profeet is dichter bij de gelovigen dan zijzelf en zijn vrouwen zijn hun moeders." (Qs Al Azhab 33:6) Allah zei via de tong van de profeet Loeth:

  "En laten jullie degenen die Allah voor jullie geschapen heeft om jullie vrouwen te zijn, achter? Nee, jullie zijn een overtredend volk!"

  (Qs As Sjoe 'ara 28:166) Loeth zei daarna tegen zijn volk: "Vrees Allah dus en verlaag mij niet met betrekking tot mijn gasten! Is er onder jullie dan geen enkele rechtvaardige man?" (Qs Hoed 11:78)

  Dit vers houdt een verbod in homoseksualiteit te bedrijven en de getuigenis dat er wijze mensen waren in het volk van Loeth. Zijn volk antwoordde hem:

  "Jij weet beslist wel, dat wij noch een wens noch een behoefte aan jouw dochters hebben, en jij weet beslist wel wat wij willen." Hij zei: "Ik wenste, dat ik de kracht had om jullie te overweldigen of dat ik tenminste een krachtige ondersteuning had." (Qs Hoed 11:79-80)

  De Qoer'aaninterpretatoren vermeldden, dat Loeth achter de gesloten deur van zijn huis stond en bleef argumenteren met zijn volk om hen te stoppen, terwijl zij probeerden de deur te openen en naar binnen te gaan. Toen de zaak slechter werd, sprak hij de bovengenoemde woorden uit. Aldus beschreef Allah hun toestand, terwijl Hij zwoer bij het leven van zijn profeet Mohammed (a.s) , zeggende: "Waarlijk, bij jouw leven in hun wilde roes, lopen zij blind rond." (Qs Al Hidjr 15:72)
   
 5. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  De kwelling overvalt de ongelovigen

  Allah zei: "En hij heeft zeker voor Onze greep gewaarschuwd, maar zij twijfelden aan de waarschuwingen! En zij probeerden zeker zijn gasten tot schande te brengen. Aldus verblindden Wij hun ogen: 'Proeven jullie dan Mijn bestraffing en Mijn waarschuwingen.' En waarlijk, een eeuwige bestraffing greep hen vroeg in de ochtend." (QsAl Qamar 54:36-38)

  Ibn Kathir zei, dat het de engel Jibriel was die naar de ongelovigen ging die zich onder het volk van Loeth bevonden en hun gezichten met zijn vleugel sloeg, totdat hun ogen uitgewist waren, alsof ze geen plaats in hun gezicht hadden gehad. Zij liepen trillend rond, en probeerden steun te vinden door muren te betasten en dreigden dat ze de volgende dag Loeth onder handen zouden nemen.

  Allah zei: "Zij zeiden: 'O Loeth! Waarlijk, wij zijn boodschappers van jouw Heer! Zij zullen jou niet bereiken. Reis met je familie af in een deel van de nacht, en laat niemand van jullie omkijken, maar je vrouw (zal achterblijven), waarlijk, de straf die hen zal treffen, zal haar treffen. De ochtend is hun aangewezen tijd, is de ochtend niet nabij?'' (Qs Hoed 11:81)

  De engelen bevalen Loeth 's nachts de stad met zijn familie te verlaten en niet terug te keren als hij de geluiden van de kwelling hoorde die zijn volk zou ondergaan. Loeth werd ook bevolen achter zijn familie aan te lopen en niet voor hen uit te gaan.

  "Behalve zijn vrouw" Deze uitdrukking heeft twee betekenissen die allebei mogelijk zijn.

  ■ Het kan betekenen dat de hele familie van Loeth uit de stad zal trekken behalve zijn vrouw die achter zal blijven en daardoor de kwelling zal ondergaan zoals de andere mensen, of

  ■ Het kan betekenen dat de vrouw van Loeth met hen mee liep maar daarna omkeerde en zou blootstaan aan de kwelling. De eerste betekenis wordt verkozen. Allah weet het beter.

  De engelen zeiden tegen Loeth:

  "Voorwaar, de ochtend is hun aangewezen tijd. Is de ochtend niet nabij?" (Qs Hoed 11:81)

  De engelen gaven de blijde tijding aan Loeth dat die mensen bij het aanbreken van de morgen vernietigd zouden worden. Loeth en zijn twee dochters gingen naar buiten en er wordt gezegd dat zijn vrouw hen vergezelde. Niemand uit deze stad volgde de familie van Loeth. Toen ze de stad uit waren en de zon opging, werden de mensen van Sodom blootgesteld aan een onverwachte bestraffing. Allah zond hen de pijnlijkste en de ergste straf, die zij niet vermijden konden. Allah zei:

  "Toen dus Ons Bevel kwam, keerden Wij (de steden) ondersteboven en het regende stenen van gebakken klei op hen, hoog opgestapeld; Getekend door jouw Heer, en zij zijn niet ver van onrechtvaardigen verwijderd." (Qs Hoed 11:82-83)

  Er wordt gezegd, dat Jibriel de zeven steden van het volk van Loeth met al zijn mensen, dieren en gebouwen erin, vernietigde en daarna de steden ondersteboven draaide en dat toen Allah, het stenen van gebakken klei (liet regenen) op hen, hoog opgestapeld. (Qs Hoed 11:82) Het waren hele dikke bakstenen die op hen neervielen als hevige regen. Op iedere steen stond de naam van degene die er mee getroffen moest worden, zoals Allah zei: "Getekend door jouw Heer, voor de overtreders." (Qs Hoed 11:83)

  Volgens het verhaal van Loeth, zei Allah verder: "en zij zijn niet ver van onrechtvaardigen verwijderd." (Qs Hoed 11:83), dit betekent, dat deze straf ook gegeven kan worden aan degenen die dezelfde zonde begaan als het volk van Sodom; namelijk homoseksuele onzedelijkheid. Daarom beweerden vele moslimgeleerden dat ieder die een dergelijke zonde begaat, ter dood gestenigd moet worden of hij nu getrouwd is of niet. De profeet Mohammed (a.s) zei ook: "Als je twee mensen vindt, die dezelfde zonde begaan als het volk van Loeth, dood dan beide partijen."

  Er wordt gezegd, dat de vrouw van Loeth samen met haar volk achterbleef, maar andere geleerden zeggen, dat ze naar buiten ging met haar familie, toen ze echter het schreeuwen van de mensen hoorde, keek ze om en was ongehoorzaam aan de bevelen van haar Heer. Toen ze: "O mijn volk" zei, viel er een baksteen op haar en ze werd gestraft net als de rest van de mensen. Zij aanvaardde dezelfde godsdienst als haar volk en ze had een oogje op de gasten van haar echtgenoot Loeth en Allah zei:

  "Allah geeft voor de ongelovigen een voorbeeld, de vrouw van Noah en de vrouw van Loeth. Zij verkeerden onder twee van onze oprechte dienaren, maar beide bedrogen hen, dus hun echtgenoten baatten hen niet tegen Allah, en er werd gezegd: 'Gaan (jullie) het vuur binnen tezamen met degenen die binnentreden!'' (QsAt-Tahrim 66:10)

  De zin "maar beiden bedrogen hen" betekent dat zij de godsdienst van hun echtgenoten niet volgden. Het betekent niet, Allah verhoedde het, dat deze vrouwen overspel pleegden. Allah heeft het nooit voorbeschikt dat de vrouw van een profeet zo'n zonde zou plegen.

  Op de plaats waar de steden van het volk van Loeth waren, is nu een stinkend meer (de tegenwoordige Dode Zee). Zelfs zijn aangrenzende gebieden worden niet voor één of ander nuttig doel gebruikt. Zo waren de steden van Loeth een voorbeeld van de ernstige straf die Allah degene laat ondergaan die aan Hem ongehoorzaam is en die Zijn boodschappers niet volgt. Het is ook een teken van de Almacht van Allah en Zijn barmhartigheid voor de gelovigen door hen voor een dergelijke bestraffing te redden en hen op het rechte pad te leiden, zoals Hij zei:

  "Waarlijk, hierin is een teken, maar de meeste van hen zijn geen gelovigen. En waarlijk, jullie Heer! Hij is echt de Almachtige, de Genadevolle." (Qs As Sjoe 'ara 28:8-9)

  Hij zei ook: "Dus de (wettige) roep nam het van hen over bij de zonsopkomsten Wij keerden (de steden) om en lieten er stenen van gebakken klei op vallen. Zeker! Hierin zijn tekenen voor degenen die zien." (Qs Al Hidjr 15:73-75)

  Allah zei: "En waarlijk! Zij (de steden) waren precies op de weg (van Mekka naar Syrië) gelegen." (Qs Al Hidjr 15:76)

  Het meer dat de plaats van deze steden innam, ligt aan een weg die vaak door de mensen gebruikt wordt, zodat ze gewaarschuwd worden voor de toorn van Allah als ze hem ongehoorzaam zouden zijn, zoals Allah zei:

  "Waarlijk, jullie gingen in de ochtend aan hen voorbij. En in de nacht; zullen jullie dan niet nadenken?" (Qs As Shaffat 37:137-138)

  Hij zei ook: "En voorwaar, Wij hebben daarvan een duidelijke les nagelaten voor een volk dat begrijpt." (Qs Al Ankaboet 29:35)

  Allah zei ook: "Dus Wij hebben de gelovigen daarvan naar buiten gebracht. Maar Wij vonden geen enkel islamitisch huishouden behalve één. En Wij hebben daar een teken achtergelaten voor degenen die een pijnlijke bestraffing vrezen." (Qs Ad-Dzariyat 51:35-37)

  Dit is een voorbeeld en een teken van de Almacht van Allah en dat degene die ongehoorzaam is, blootgesteld zal worden aan een pijnlijke bestraffing.
   
 6. Sidi Moha

  Sidi Moha Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  31 mei 2014
  Berichten:
  90
  Likes:
  84
  Het is loffelijk dat Bladna.nl openstaat voor allerlei meningen, van redelijk tot bigotisch -- niemand mag zich gefrustreerd voelen.
  Aangezien wijsheid niet iedereen gegeven is, zullen we -- evenzeer mensen die het waanzinnige onrecht moeten verduren -- dan maar bidden voor diegenen die het licht (nog) niet willen en kunnen zien. Want het is een grote zonde om de goedheid van de Profeet teloor te laten gaan, zelfs wanneer de kans op Verlichting erg klein is.
   
  Harmanus vindt dit leuk
 7. Ja ja, die Loth...
  Die zijn dochters te koop stelde aan de mannen van de stad.
  U weet toch ook dat beide dochters nadien hun vader dronken voerden en zij beide van hem zwanger werden.
  (incest). Hun zonen werden nadien de stichters van resp de Moabieten en de Amonieten.

  In uw plaats zou ik dus in alle talen zwijgen over deze Loth en zijn familie. Want zo een eervolle en voorbeeldige familie was het toch niet ! En aldus hoeven zij niemand de les te spellen. En is het tevens dwaas om vandaag naar hen te verwijzen.
   
  Harmanus vindt dit leuk
 8. Harmanus

  Harmanus Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  8 juli 2014
  Berichten:
  683
  Likes:
  301
  Ik ben geweest op de plek waar de vrouw van Loth,in een zout pilaar veranderde volgens de legende,dat de aarde er een hel geweest is,is duidelijk te zien aan de structuur van het gesteente,als een knoest zo grillig en verwrongen is de structuur.
  Onder de plaats van de vrouw van Loth bevind zich een grot,ik ben daar natuurlijk in gegaan,met de aansteker als verlichting,na een honderd tal meter kwam ik in een door daglicht verlichte zaal,het bleek een pijp van een vulkaan te zijn,een wonderbaarlijke ervaring,zo diep onder de grond.
   
 9. Loth en Eva

  Loth en Eva Guest

  Maar jongen toch, je schrijft:
  " Allah heeft het nooit voorbeschikt dat de vrouw van een profeet zo'n zonde zou plegen."

  Denk je nu echt dat Allah de ene voorbestemt om te zondigen en anderen niet? Denk je nu echt dat Allah sommigen bevoordeligt?
  Gebruik toch je verstand en respecteer Allah door Hem niet zo ideeën toe te schrijven !

  Je schrijft:
  "Er wordt gezegd, dat de vrouw van Loeth samen met haar volk achterbleef, maar andere geleerden zeggen, dat ze naar buiten ging met haar familie, "

  Er wordt gezegd: wat is dat nu weer voor iets. En op basis van wat zeggen uw geleerden dat? Ze waren er toch niet bij?
  Ben je dan eigenlijk iemand aan wie je alles kan wijsmaken en niet zelfstandig kan denken?
  Men weet het dus niet. Zwijg er dan over.
  Denk je echt dat het verhaal van Loth echt heeft plaats gehad??

  ps:
  Heeft Eva echt in de appel gebeten?
   
  Harmanus vindt dit leuk
 10. Sidi Moha

  Sidi Moha Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  31 mei 2014
  Berichten:
  90
  Likes:
  84
  Ik weet niet of de vraagsteller, "Guest 7999", wijs is geworden van deze woordenwisseling.
  Nou, "Guest 7999", je kunt erop vertrouwen dat het hart van de Profeet zo zuiver is dat erin geen plaats kan zijn voor wrok, haat, verbittering of wraaklust. De Profeet hield zich slechts bezig met belangrijke dingen, zoals oprechtheid in het geloof, fatsoen, respect voor de ander, eendracht in leefgemeenschappen. Voor dwaasheid en zotheid bad hij slechts tot God. Zijn goedheid omvatte ook homosexualiteit.
   
  Harmanus vindt dit leuk
 11. bibi

  bibi Guest


  Nog meer verachtelijk is mensen die niet de islam vertegenwoordigen in Syrië is verkrachters, zoals sommigen noemen islamitische staat, ze niet de islam vertegenwoordigen, moslims ze te doden en de mensen van het boek, ze zijn dieven en moordenaars.
  Ze vervuild mijn religie, de islam.
   
  Harmanus vindt dit leuk
 12. bibi

  bibi Guest

  :leuk::leuk:
   
  Harmanus vindt dit leuk
 13. Ter info

  Ter info Guest

  http://www.maroc.nl/forums/hadieth/309031-de-12-vrouwen-de-profeet-vrede.html
   
  Harmanus vindt dit leuk
 14. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Hallo vriendelijke vriend. Natuurlijk......de champagne, wijn of bier in die grot stond al klaar in de koelkast :)


  Wat ik wel weet is dat dat een grote leugen is en die grote leugen verwerp ik. De israelitieten waren altijd al ongelovig en vijanden van Almachtige Allah s.w.t en Diens profeten! Kinderen van israel hadden heleboel profeten nodig om ze tot het goede te overhalen dat weet je toch wel? Aantal profeten voor de kinderen van israel kun je niet op 2 handen tellen en de Moslims hadden genoeg aan 1 profeet/Boodschapper en zie hoe zielsveel wij van onze Geliefde profeet s.a.w.s houden! Nog meer als onze ouders, familie en iedereen!

  Plus de respect en begrip die de Moslims voor de joodse profeten hebben, dat kennen de israelitieten niet noch de christenen noch de atheïsten of wie dan ook.

  Jullie schrijven zelfs grote leugens toe aan profeet Sulayman (Solomo) alayhi salaam

  Ik laat mijn mond niet snoeren door een leugen, dus als je gaat wachten tot ik mijn mond ga snoeren, al wacht jij tot je baard de grond zal raken dan nog zal mijn mond niet gesnoerd worden door leugenaars en bedriegers.

  Profeet Lot 'alayhi salaam was rechtvaardig en deed nooit aan onrechtvaardige zaken die de ongelovigen aan hem beschrijven.
   
 15. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
 16. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Hallo vriendelijke vriend.

  Dat denk ik niet maar weet het zeker!

  Maar je bent al de tweede leugenaar die mijn mond wil snoeren, een ongelovige nog wel die discussies aangaat in een Islamhoek. Vertelt veel over je minderwaardigheidscomplex :)

  Als je goed had opgelet dan kon je zien dat Moslims van het eerste uitgaan die gebaseerd zijn op authentieke Ahadeeth. Wat de geleerden zeggen en wat hun meningen zijn gaan niet boven de woorden van een profeet. Als je dat had geweten dan hoefde je nu niet te schuimbekken.


  P.S ..... Eva alayhi salaam (vrede zij met haar) was in het Paradijs en werd naar het aarde geworpen/verbannen omdat ze zondigde en ongehoorzaam was. Zij kwam in Mekka terecht en Adam alayhi salaam (vrede zij met hem) die ook zondigde en ongehoorzaam was werd op een hoge berg in India geworpen en verbannen in vergezel met de duivel moge Almachtige Allah s.w.t hem vervloeken.


  Maar dat kun je een schizofrene atheïst die verdwaald is in Islam hoek met minderwaardigheidscomplex niet wijsmaken toch?

  Jij weet het wel beter?
   
 17. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Baraak Allahu fiek(i)

  Onze geliefde moeders radi Allahu anhumaa waren standvastig en oprecht!

  Vrouwen van profeten Núh (Noah) en Loet (Lot) waren alleen ongehoorzaam in het geloven in Almachtige Allah subhana wa ta 'ala.

  Dat is de reden waarom zij vergingen door de Toorn van Almachtige Allah 3aza wa djal
   
 18. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Laat me raden..... ben jij een Najdi salafist(e)?

  Een sekte lid uit de piepkleinste sekte die de blindvolgers zijn van de zionistische paleisgeleerden die verdoemd zijn tot de Eeuwige Hellevuur?
   
 19. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
 20. el Nadoriaan

  el Nadoriaan Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  20 augustus 2015
  Berichten:
  144
  Likes:
  46
  Joodse profeten op een rijtje die gehekeld en genegeerd werden/worden door de israelieten.

  Profeet Yaqub (Jacob) vrede zij met hem, de stamvader van de israelieten.

  Profeet Yusuf (Jozef) vrede zij met hem, zoon van Yaqub (as)

  Profeet Ayyub (Job) vrede zij met hem.
  Profeet Shu'aib (Jetro) vrede zij met hem, hij was profeet van de volk Midjan, die uitgeroeid werden door de israelieten. Hij was ook schoonvader van profeet van Musa (Moses) (as)

  Profeet Musa (Moses) die door God naar de kinderen van israel is gezonden. Israelieten kregen het zwaar te verduren onder het juk van de grootste tiran aller tijden namelijk de farao die daarom berucht staat. Profeet Musa 3alayhi salaam (vrede zij met hem) had de israelieten gered wiens alle jongetjes gedood werden door de farao. Toen begonnen sommige israelieten in de profeet te geloven, maar al gauw raakten zij in dwaling waardoor God de israelieten meerdere profeten stuurde om op het geloof de shari3a van profeet Musa (as) te opperen.

  Want daarna kwamen; eerst zijn broer.....,

  Profeet Harun 'alayhi salaam (Aäron) vrede zij met hem, ze volgden hem kort en raakten wederom in dwaling. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Harun_(profeet)

  Profeet Zulkifl 'alayhi salaam (Ezechiël) vrede zij met hem, was door God naar de israelieten gezonden.

  Profeet Dawud 3alayhi salaam (David) vrede zij met hem, hij kwam met een nieuw Boodschap en bracht de israelieten de Zaboer (Psalmen).

  Al die tijden gingen de isaelieten hun profeten negeren en gingen ze gebukt onder alle farao's van hun tijden. Ze werden zwaar gemarteld, vernederd, onderdrukt en werden ze gedwongen om als slaven arbeid te verrichten.

  Profeet Sulayman 3alayhi salaam (Solomo) vrede zij met hem, zoon van profeet koning Dawud a.s, wordt niet erkend door de hedendaagse israelieten en schrijven hem grote leugens toe.

  Profeet Ilyas 3alayhi salaam (Elia) vrede zij met hem, bij hem mocht het ook niet baten, wel voor ff omdat de israelieten geteisterd werden door plagen zoals 3 jaar lang droogte met alle gevolgen van dien. Maar toen zij de profeet gingen volgen en het toen regende, raakten zij allen weer gauw in grote dwaling en zonden.

  Profeten Al Yasa (Elisa), Yunus (Jona), Zakariya (Zacharias), Yahya (Johannes) en Ísa (Jezus)

  Dit zijn alleen joodse profeten die de Islam erkend, israelieten hebben duizenden profeten gekend en de meesten hebben zij eigenhandig gedood
   
Laden...

Deel deze pagina