1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

Bekende nederlandse jihadist in syrië bedreigt wilders

Topic in 'Nieuws Nederland' gestart door Webber: 5 oktober 2014.

 1. Webber

  Webber Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  29 maart 2012
  Berichten:
  133
  Likes:
  5
  Een bekende Nederlandse jihadganger in Syrië, Muhajiri Sháám, heeft PVV-leider Geert Wilders vandaag via Twitter bedreigd. Sháám wenst dat er een einde komt aan de 'nationalistische volkswolf en misdadiger Wilders' en dat hij in handen valt van de 'mujahideen'.

  In een tweede tweet schrijft hij: 'Eens kijken of hij zich dan nog op zulke grove manieren durft uit te laten over de Profeet. Schuil nu t nog kan achter je vrijheid'.

  Sháám riep vorige week in een filmpje op Facebook zijn broeders in onder meer Nederland op tot een stevige daad tegen de Nederlandse overheid vanwege de Nederlandse steun voor de Amerikaanse luchtaanvallen in Syrië waarbij drie Nederlandse jihadgangers werden gedood.

  Aangifte
  Wilders gaat bij de politie aangifte doen van de dreigtweets, zei hij tegen persbureau ANP. 'Ik zal nooit wijken voor dreigementen', voegde hij eraan toe. 'Maar vreselijk is het wel.'

  Tegen Sháám, alias Abu Mohammed, loopt al een strafrechtelijk onderzoek. Nederland heeft vorige week het paspoort van Sháám, die ook de Marokkaanse nationaliteit heeft, ingetrokken. Ook is hij uit de gemeentelijke basisadministratie uitgeschreven en zijn z'n financiële tegoeden bevroren.

  AD
   
 2. Tahar313

  Tahar313 Verslaafde bladnetter

  Lid sinds:
  15 november 2016
  Berichten:
  128
  Likes:
  9
  In mijn optiek, en hierover filosoferen op amateuristisch niveau, omdat ik nu eenmaal geen filosoof ben, is al complex genoeg, een interessante zaak, omdat een PVV-politicus, die al een bepaald standpunt jegens de Islam heeft, van Abu Mohammed iets te horen krijgt, omdat hij o.a. van mening is dat de Nederlandse overheid, waarvan Geert Wilders deel uitmaakt,, militait in Syrie aanwezig is in de vorm van gevechtstoestellen.
  Ik kan niet beoordelen in hoeverre mijn speculatie op een feitelijke gedachtengang bij Abu Mohammed berust, maar ik kan mij indenken dat hij een bedreiging aan het adres van Geert Wilders voor nog minder dan minder erg aanneemt dan het doden van islamitische mensen, ook onschuldigen, in Syrie.
   
Laden...

Deel deze pagina