1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
  Dismiss Notice

8 jaar cel in voor mensenhandel

Topic in 'Nieuws Marokko' gestart door Ikkke: 2 juni 2011.

 1. Ikkke

  Ikkke Guest

  [​IMG]
  Een man uit Houten moet acht jaar de cel in omdat hij twee vrouwen jarenlang tot prostitutie heeft gedwongen op het Zandpad in Utrecht. Ook moet hij zijn slachtoffers ongeveer 240.000 euro betalen.

  [​IMG]

  De veroordeling is grotendeels gebaseerd op de verklaring van de twee vrouwen. Omdat die niet altijd consistent was, werd de pooier op delen vrijgesproken.

  De man trouwde met één van zijn slachtoffers in Marokko toen zij nog minderjarig was en bracht haar naar Nederland. Nadat ze 18 was geworden, werd ze te werk gesteld op het Zandpad.

  Verdovende middelen

  Om haar onder dwang te houden, heeft de man haar mishandeld, bedreigd en haar familieleden bedreigd. De vrouw werd verslaafd gemaakt aan drugs en in een isolement gebracht.

  Toen de vrouw in kwestie zich had losgemaakt van haar belager, palmde hij een tweede vrouw in en ging op dezelfde manier te werk. In totaal was de man tien jaar lang actief in de vrouwenhandel.

  Een 33-jarige man moet 2 maanden de cel in, omdat hij geholpen had bij de inreis van een van de vrouwen. Hij had een liefdesrelatie met de vrouw en wist volgens zijn advocaat niets af van de prostitutie. De man overweegt hoger beroep.

  RTV Utrecht
   
Laden...
Tags: Add Tags

Deel deze pagina