1. Welkom op bladna.nl, het forum van Marokkanen in de wereld. Neem even de tijd om je in te schrijven en kom gezellig met ons praten.
    Dismiss Notice

Acht ideeën om hard brood te recycleren

Topic in 'Marokkaanse recepten' gestart door madalena: 5 augustus 2015.

  1. madalena

    madalena Verslaafde bladnetter

    Lid sinds:
    14 april 2013
    Berichten:
    2.237
    Likes:
    1.179
    salam

    [​IMG]
    • Pin-it!
      Wat doe je met de harde brood? Het is niet langer goed genoeg om een goede en tedere sandwich, kinderen vinden het te hard en het is altijd beter om vers voedsel, vooral brood.

      Ongeacht of het nu brood, volkoren brood of stokbrood, we eindigen altijd eten op een dag.

      In dit artikel, raden wij u aan nooit gooien het harde brood! U zult verrast zijn meerdere recepten van mogelijkheden die het biedt, die nuttig zullen zijn.

      1. paneermeel
      [​IMG]

      Het brood versnipperd is erg handig voor onze dagelijkse maaltijden. Snijd het gewoon in plakjes en plet met behulp van uw blender om een goede hoeveelheid te krijgen.

      Hou het in een plastic zak en wacht twee dagen voordat u het naar uw gepaneerde gerechten te maken.

      Op deze manier zal het veel droger en knapperig zijn, en smakelijke recepten more.

      2. De heerlijke Franse toast
      [​IMG]

      Dit is de beste optie om een aantal harde sneetjes brood te recyclen. We leggen uit hoe u dit heerlijke recept voor te bereiden:

      Wat heb je nodig?
      • Een harde brood
      • 250 ml melk
      • Een ei
      • 40 gram suiker
      • 20 gram kaneel
      • 40 gram zonnebloemolie
      Hoe te wentelteefjes te maken?
      • Snijd het brood in plakjes en week ze in de melk die u eerder hebt gemengd met kaneel.
      • Dan gooien in een ei geslagen op beide zijden.
      • Tot slot, bak de plakjes in een pan met hete olie zonnebloem. Net nu strooi een beetje suiker op de top en onmiddellijk te eten. U zult het geweldig vinden!
     
    Harmanus vindt dit leuk
  2. madalena

    madalena Verslaafde bladnetter

    Lid sinds:
    14 april 2013
    Berichten:
    2.237
    Likes:
    1.179
    salam

    3. croutons
    [​IMG]

    Een van de meest originele manieren om de vaste brood croutons te maken. Ze zijn perfect voor soepen en crèmes te begeleiden, maar ook om onze gerechten te garneren.


    [​IMG]
    Wat heb je nodig?

    • Half harde baguette
    • Olijfolie
    • Kruiden, zoals tijm en oregano
    Hoe de croutons te bereiden?

    • Snijd het brood in dikke plakken en vervolgens in kleine vierkantjes.
    • Bak ze daarna met olie. Als u wilt, kunt u een specerij of een kruid olie toe te voegen, zoals tijm en oregano. Ze zullen nog beter zijn en zorgen voor meer smaak aan uw gerechten.
    • Wanneer de croutons zijn gouden, kunt u ze verwijderen uit de pan.
    • Gebruik papier drogen om overtollige olie te verwijderen, en geniet ervan in uw soepen!
    3. originele Banken en desserts
    [​IMG]

    Met een beetje fantasie, kun je banken voor uw lunches of voor speciale gelegenheden te ontwikkelen wanneer je iets dat is gemakkelijk uit te voeren en originele nodig hebben.

    Om deze toast te bereiden, de volgende aanbevelingen:

    • Snijd het oudbakken brood in dunne plakjes.
    • Rooster ze gedurende enkele minuten in de oven met wat olie, peper en oregano.
    • Zodra ze zijn bruin en knapperig, kunt u het mengsel over toevoegen.
    • U kunt zetten, bijvoorbeeld stukken van zalm naar de advocaat .
    • Ze zijn ook heerlijk met cherry tomaten, selderij, knoflook en een kleine blauwe top. Er zijn tientallen heerlijke ideeën!
    4. Het lookbrood: heerlijk!
    [​IMG]

    De knoflook brood is gemakkelijk te bereiden en uw familie zullen genieten van deze heerlijke manier om het brood te hergebruiken.

    Wat heb je nodig?

    • Een harde baguette
    • 50 gram boter
    • 4 teentjes knoflook
    • Een takje peterselie
    • Een beetje peper
    Hoe voor te bereiden?

    • Begin met het voorverwarmen van de oven aan 160 ° graden.
    • Snijd de sneetjes brood zonder volledig gescheiden, dringen de messen tot de helft van de stick.
    • Verhit een beetje boter te smelten. Zodra het is vloeibaar, voeg de geperste knoflook, gehakte peterselie en al wat peper.
    • Verspreid dan dit mengsel over de droge sneetje brood. Het is belangrijk dat elk segment goed doorweekt, maar wees voorzichtig niet om ze te scheiden.
    • Nu wikkel het stokbrood in aluminiumfolie en zet het in de oven u hebt voorverwarmd.
    • Kook gedurende 6 minuten, verwijder dan de staf uit de oven en verwijder de folie.
      Dan zet het terug in de oven gedurende vijf minuten en je knoflookbrood klaar is. Je moet laten afkoelen voor een tijdje voor het opdienen. Zoals u kunt zien, is dit een heerlijke en originele optie proberen waard.
    Algemeen het brood is degene die snel rotten. Over 5 dagen, dus zorg ervoor dat het brood niet gist of schimmels bevatten.

    Het is beter om deze recepten te maken met stokken of rollen die we elke dag verbruiken.

    http://amelioretasante.com/8-idees-profiter-pain-dur-ne-jetez/
     
    Harmanus vindt dit leuk
  3. monkypeter

    monkypeter Verslaafde bladnetter

    Lid sinds:
    18 januari 2015
    Berichten:
    181
    Likes:
    112
    bij ons word nooit eten weg gegooid de meeste recepten werd ook al bij mijn ouders gebruikt
     
    madalena vindt dit leuk
  4. madalena

    madalena Verslaafde bladnetter

    Lid sinds:
    14 april 2013
    Berichten:
    2.237
    Likes:
    1.179
    salam

    maar het ziet er goed uit, vooral het brood verloren! lool
     
Laden...
Focus Forum Datum
Marokkanen en hun ideeën over liefde Nieuws Marokko 7 november 2014
Door waanideeën gedreven moeder wurgde dochtertje Van alles en nog wat 19 juli 2012
Ideeënhoekje voor bladna.nl Van alles en nog wat 16 april 2012
Belgen vinden dat nazisme interessante ideeën bevat Nieuws Marokko 14 oktober 2011
Oujda gaat recycleren (foto's) Nieuws Marokko 28 februari 2016

Deel deze pagina